Mindset – Strategi – Kommunikation –  Branding – Salg

Mindset

Strategi

Kommunikation

Branding

Salg

OM peoplewize

Psykologi – herunder salgspsykologi – er min store passion og er med i alt jeg foretager mig – ikke kun når jeg coacher, men selvfølgelig også når jeg skriver, laver PR, forretningsudvikler etc..

PeopleWize har eksisteret siden 2007. Jeg tager løbende kurser for at udvikle mig selv, min viden og min forretning.

Jeg er bl.a. certificeret life- & business coach fra Manning Inspire 2006. Har eksamen fra Digital Markedsføring Aarhus Akademi 2017. Samt et hav af andre kurser; fra e-mailmarkedsføring til skyggekursus.

De seneste 30 år har den røde tråd i mit arbejde været ’den gode historie der sælger’

Min interesse for at fortælle historier begyndte da jeg var ganske ung. Som 16-årig startede jeg den officielle fanklub for Danseorkestret i samarbejde med bandet og pladeselskabet. Jeg både skrev og udgav Danseorkestrets fanblad i den tid, de var på deres højeste i 80’erne.

Den røde tråd i mit arbejde er ‘den gode historie der sælger’. Hvorfor vi mennesker gør, som vi gør, og hvordan vi kan skabe en forskel – menneskeligt eller med vores talent / produkt.

/Marriane Cassandra Simonsen

Jeg har slået mine folder på forskellige platforme i stillinger som:

TV-tilrettelægger
PR-agent
Mentaltræner
Content kreatør

 

Mine tidligere arbejdspladser tæller bl.a. Nordisk Film & TV, Danmarks Radio, Xponering PR & Kommunikation og SBS Media.

 

Min mission som forretnings-kvinde er enkel

At skabe værdi for dig, dit firma og dine kunder. Ikke så mange dikkedarer

Referencer

Marriane har stået for Kildebrønde Frugtplantages Facebook-side siden oktober 2013. Den er gået fra 500 følgere af siden til over 22.000 i dag. Stigningen er skabt uden annoncekroner, men med en klar kommunikationsstrategi. Vi føler os i virkelig trygge hænder hos Marriane, hun har altid øje for, hvordan vi bedst kommer ud over rampen med vores brand og produkter. Samtidig tager hun sig af alt det praktiske, så vi ikke behøver at bekymre os. Det kører bare.

Søren Østergaard, Kildebrønde Frugtplantage

Jeg vidste fra allerførste møde med Marriane, at hun kan noget helt særligt og har en fantastisk evne til at mærke mennesker, læse og sætte ord på deres tanker og ønsker. Hun er spot on!  Jeg føler mig tryg i alle hendes ord og gøren i vores samarbejde. 

Sarah Høi, Galleri Art Expo

Mit samarbejde med Marriane har betydet, at jeg er kommet ud på den anden side, som en gladere og mere selvbevidst artist. En artist der ved, at det er mig der er i førersædet. Der er ikke nogen andre der ved, hvor jeg skal hen. Det er mig selv der tager teten. Det har hun formået at få ind i hoved på mig, ikke mindst fordi hun er nem og ukompliceret at arbejde med. Det har betydet langt større succes både udadtil og indadtil.
Bryan Rice

sanger og sangskriver

Marriane var hos Venture Village i fire ugers praktik efter hendes eksamen i digital markedsføring fra Aarhus Erhvervsakademi i efteråret 2017. Vores mål var at få lejet de sidste 6 kontorlokaler ud, da de havde stået tomme længe. Marriane anbefalede og skabte, efter godkendelse, en kommunikationsstrategi samt en spritny hjemmeside med indhold, for at vi kunne komme i mål. Tre måneder efter Marrianes praktik, var der kun et enkelt ledigt lokale tilbage. Effektivt.
Anders Günzel-Jensen

Venture Village

Samarbejdet med Marriane har simpelthen givet mig større styrke. Som person, som musiker, som komponist, som professionel og som menneske. Det har været et skridt til, at jeg nu er meget mere overbevisende i de ting, jeg gør. Det er ikke fordi jeg har pustet mig selv op, det føler jeg ikke, det er fordi jeg ved nu, hvor jeg står, hvor jeg kommer fra, og også hvor jeg skal hen.

Jørgen Lauritsen

komponist, musiker og dirigent

Efter mange år som prof. sangerinde havde jeg brug for at komme endnu mere i kontakt med mig selv og mit kunstneriske univers. Mit samarbejde med Marriane har hjulpet mig til at stå ved, hvem jeg er som artist.

Linda Andrews

sangerinde og X-Factor vinder

Marriane hjalp mig til at sætte r**en i klaskehøjde i medierne.

Jeg hjælper forældre og pædagogisk personale til at skrue ned for skældud af børn. Dette følsomme emne satte Go’ Morgen Danmarks seere i kog, og jeg fik, ironisk nok, masser af skældud. Marriane hjalp mig med at skille tingene ad og få mig til at begrave nogle af mine gamle overbevisninger, så jeg kunne håndtere de klask det gav – og jeg fortsætter min mission med at bekæmpe skældud i hjemmene og institutionerne. Jeg kan varmt anbefale Marriane som coach. 

Christina Abildgaard

Familievejleder og Marte Meo supervisor

Jeg har været så heldig at have været i et coachingforløb hos Marriane, og jeg på det varmeste anbefale hende kompetencer. Efter et længerevarende sygdomsforløb havde jeg svært ved at finde motivationen og selvtilliden til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Marriane har hjulpet mig med at finde energien og gejsten tilbage, og gav min værktøjer og støtte til at komme i min foretrukne branche igen. 

Frida Marquard

Journalist, Screenwriter, Production Manager, Location Manager

Jeg har brugt Marriane fra Peoplewize som virksomhedscoach, og det gav mig virkelig troen på, hvad jeg kan, og hvad jeg står for arbejdsmæssigt, hvilket er utrolig vigtigt som soloselvstændig på mange parametre. Forandringer som også andre har bidt mærke i. Jeg blev stillet skarpe spørgsmål og fik relevante opgaver.

Forløbet har gjort en verden til forskel for mig og min forretning. Marriane smitter med sin latter og sin gode energi, så en session var som at blive tanket op på livsglæde.

Efterfølgende har jeg også brugt Marriane til at skrive web-tekster til min nye hjemmeside, det forløb har også været en fornøjelse, da jeg fik leveret præcise og legende tekster, der passer til hvem jeg er som person, og hvilke kundetyper jeg ønsker at tiltrække.

Jeg kan varmt anbefale Marriane, hvis du er klar til at rykke dig.

Birgit Kjær, KJÆRDESIGN

skal jeg også gøre en forskel for dig og dit firma?

nyhedsbrev

Ved tilmelding til mit nyhedsbrev får du tips og tricks til succesfuld kommunikation der skaber salg. Drømme bliver til virkelighed – når vi handler.
Skriv dig op, så modtager du inspiration og motivation, så snart den lille mailserie er klar til afsendelse. Nul spam.

Klar til at gøre en forskel for dig selv og dit firma?
SAY HELLO!

Kontakt mig for en uforpligtende og afklarende samtale om netop dit behov